Een kwaliteitsvolle en vakkundige aanleg van opritten en terrassen

Terrassen en opritten moeten duurzaam zijn en de natuurelementen kunnen weerstaan. Daarom stapt u beter naar een specialist. Schelfhout-Schepens legt uw terrassen en opritten regio Doel perfect aan, in elke tuin of op elk bedrijfsterrein.

Wij doen meer dan klinkers netjes naast elkaar leggen. Soms moet de bodem eerst genivelleerd of verstevigd worden. Dan is het best dat u kunt rekenen op iemand met 15 jaar ervaring.

Duurzame steensoorten

Van tuinpad tot hele parkeerterreinen, wij gebruiken altijd materialen die duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Wij hebben een heel assortiment steensoorten waaruit u kan kiezen.

Wij combineren die verschillende materialen tot één mooi geheel. Een goed uitgevoerde plaatsing is noodzakelijk om later een verzakking te voorkomen. Onze aanpak combineert efficiëntie met degelijkheid, zodat uw bodem niet onnodig lang omgewoeld ligt.

Schuttingen

Schelfhout-Schepens zet ook schuttingen indien u dat wenst, bijvoorbeeld rond uw parking of uw tuin. Wij gebruiken vooral hout en kokosvezels. U bent bij ons aan het goeie adres voor zowel kleine als grote projecten.

Elk project is uniek. Aarzel dus niet om vragen te stellen zodat we aan uw noden kunnen voldoen.
Vraag gerust een vrijblijvende offerte via ons contactformulier.

Back to Top