Schelfhout-Schepens in Doel is dé referentie in machineverhuur

Elk project is uniek, telkens moet u op zoek naar nieuwe oplossingen. Daarom zoekt u expertise en betrouwbaarheid. Bij Schelfhout-Schepens kunt u rekenen op 15 jaar ervaring in de machineverhuur regio Doel. Wij bieden eersteklas mensen met topklasse machines.

Ons gedreven personeel staat klaar voor elke uitdaging en zet zich in met hart en ziel, voor elk project opnieuw. Voortdurend werken we aan de verbetering van onze diensten.

Wij zijn expert in:

Onze gemotiveerde vakmensen en gespecialiseerde machines zijn voortdurend aan de slag op verschillende werven in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Op onze referentiepagina kunt u zien welke afwisselende projecten wij al gerealiseerd hebben.

Ruime service

Of het nu om industrie of bouwwerken gaat, Schelfhout-Schepens beschikt over onderlegd personeel dat elke opdracht aankan. Telefoonmaatschappijen, tuinaanleggers, wegenwerkers, kabelleggers, landbouwers en particulieren zijn bij ons welkom.

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan bouwmachines, bouwgereedschap, toestellen en materiaal. Voor grote werken of een kleine klus, wij staan klaar met advies. De hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen zijn gagarandeerd.

Neem contact

Heeft u vragen over machineverhuur in Doel en omgeving? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Meer informatie over onze diensten? Via ons contactformulier krijgt u snel een antwoord. Bekijk ook de andere pagina’s voor meer details.

Schelfhout-Schepens  - Doel  - Tweedehands materiaal

Tweedehands materiaal te koop

Ons machinepark wordt regelmatig vervangen. De machines die we niet meer nodig hebben, worden te koop aangeboden. Altijd in goede staat.

Lees meer

Bekijk onze referenties

Wij werken vol overtuiging om uw project te doen slagen. Bekijk enkele recente projecten, ze geven een goed beeld van onze kennis en ervaring.

Lees meer
Back to Top