Onze snelle containerdienst voert uw afval weg en creëert een opgeruimde omgeving

Schelfhout-Schepens  - Doel  - Containerdienstn Elk project produceert ook afval. Met de containerdienst regio Doel van Schelfhout-Schepens bent u er snel van verlost. Zo kunt u beginnen aan iets nieuws.

Onze vrachtwagens staan klaar voor elke logistieke uitdaging in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Ze kunnen uw grond zowel afvoeren als brengen.
Afval en overbodige grondfracties voeren we af, maar we leveren ook teelaarde.

Bouwafval

Begint u aan grondige verbouwingswerken? Moet er een muur gesloopt worden? Of wordt uw tuin grondig aangepakt? Dan zit u met een hoop puin waar u snel van af wil.

Na de afbraak of de grondwerken voert Schelfhout-Schepens het bouwafval weg, binnen de wettelijke bepalingen. U hoeft nergens meer aan te denken, alleen maar aan het begin van iets mooiers.

Wordt uw bodem gesaneerd of genivelleerd? Dan zit u vaak met onherbruikbare fracties die vermengd zijn met kolenresten, puingruis of asfaltresten. Laat dat aan ons efficiënte team over.

Maar ook omgekeerd. Als u steenpuin nodig heeft voor een versteviging van een weg, dan kunnen wij dat ook leveren.

Teelgrond

Elke bloemen- of groentetuin heeft gezonde grond nodig. Daarom leveren wij ook teelgrond. We hebben altijd een voorraad zodat we u snel van dienst kunnen zijn.

Laat u niet overdonderen door een immense afvalberg en neem contact op met Schelfhout-Schepens via dit contactformulier.

Back to Top